3. osakilpailu – Syyspäiväntasaus

Kilpailuinfo

Kilpailupäivät Kenttäratsastus 18.–20.9., esteratsastus 25.9., kouluratsastus 26.9.
VIP 17.9.2020 (kenttä), 24.9.2020 (koulu & esteet)
Järjestyspaikka Auburn Estate, Kalla    Ulkokentät
Kilpailutaso Kansallinen (4-taso)
Tulosten ratkaisu Arvonta (kentässä pitkä), tuotos vapaaehtoinen
Tuotokset#syyspäiväntasaus, vierailijatuotokset salonkiin
After ride #beachparty + CUP-brunssi

Kalla CUP jat­kaa luon­non­mu­kai­sta ryt­mi­ään syys­osa­kil­pai­lun mer­keis­sä. Kil­pai­lut ovat vil­lit ja avo­in­na kai­kil­le, jos­kin var­si­nai­set Kal­la CUP:n laji­ran­kin­git rat­kais­taan tut­tuun tapaan kylän omien ratsu­koiden, Auburnin kar­tanon ja Kaaja­purojen tallin, kesken. Kolmas osa­kilpailu on nimel­tään Syys­päivän­tasaus, jolloin pohjoisen ja eteläisen pallon­puoliskon vuoden­ajat vaihtuvat keskenään. Pohjoi­sella puolis­kol­lamme mennään kohti talvea, ja syys­päivän­tasauk­sena Aurinko on päi­vän­tasaa­jal­la zenii­tissä (suoraan ylä­puolel­la). Tänä vuonna syys­päivän­tasaus osuu CUP-kilpai­lu­vii­kon­lop­pujen väliin, tiis­taille 22.9.2020, tarkal­leen kello 13.31 Greenwichin aikaa (Suomessa klo 16.31). Tasaus­päivinä, syksyllä ja keväällä, päivä on suunnil­leen yhtä pitkä kaikkialla maapal­lolla.

Kolmas osakilpailu alkaa tuttuun tapaan perjantaisella kenttä­ratsastuksen koulukokeella 18.9. tallin hiekka­kentällä. Viikonloppu jatkuu maasto­kokeella lauantaina 19.9. ja kentän rataeste­kokeella sunnuntaina 20.9. Viikon päästä perjantaina 25.9. hypätään rataesteet ja lauantaina 26.9. ratkaistaan koulu­ratsastus. Verryttelyt esteiden ja maasto­esteiden osalta hiekka­kentällä ja koulu­ratsastuksen osalta derbyllä. Samasta katso­mosta näkee molempien kenttien suuntaan ja kenttien välillä on kulkuyhteys. Myös tallin manee­seja saa käyttää verryt­telyyn, kilpailuiden kuulu­tukset kuuluvat myös niihin. Ulko­puolisille ratsukoille järjeste­tään majoitus tarvittaessa.

Lauantai-iltana järjes­tetään perin­teiset after ridet, tällä kertaa beach partyjen merkeissä, sillä perijät­täret kieltäytyvät päästävänsä irti kesästä. Beach partyt järjes­tetään kartanon maneesissa, Tammi-areenan puolella, joka lämmitetään illan­viettoa varten tavallista lämpimämmäksi (rohkeimmat tarkenevat bikineissä tai vähintäänkin kesä­vaat­teis­sa). Alkuillasta maneesin hiekalla pelataan beachfutista, ja leikki­mieliseen turnaukseen voi ilmoittaa oman joukkueensa. Maneesin kahvio toimii tanssi­lattiana ja baarina, drinkit ovat tietenkin kesäisiä (pina coladaa, sex on the beachia, sangriaa jne.). Paikalla on DJ ja kaikki kilpailuihin osallistuneet tuki­joukkoineen saavat osallistua. Baarin maksul­listen antimien lisäksi juhliin saa tuoda omia juomiaan. Sunnuntaina taas järjes­tetään perinteinen CUP-brunssi Koivun Maja­talol­la. Brunssi on tarjolla klo 10-13 ja CUP-kilpai­li­jat saavat sen alen­net­tuun hintaan. Tervetuloa!

Säännöt

1) Hevonen saa osallistua kahteen luokkaan/ laji (kentässä yhteen), eri ratsastajien kanssa myös kahdesti samaan luokkaan.

2) Ratsastaja saa startata yhdessä luokassa maksimissaan kolme kertaa (yksi IRL-henkilö max. 4 kertaa kaikki hahmot yhteenlaskettuina). Luokkakokoja ei ole rajoitettu.

3) Varsinainen Kalla CUP käydään kallalaisten ratsukoiden kesken. CUP:n pisteytyksistä ja ideasta tarkemmin täällä.

Luokat

Kenttäratsastus 18.–20.9. (osallistujat)

1. Harraste­luokka (He C / me. 80 cm / re. 80 cm)
tulokas­luokka kenttään tutustuville*

2. Helppo (He B / me. 90 cm / re. 95 cm)
3. CIC1 (He A / me. 100 cm / re. 105 cm)
4. CIC3 pro-luokka (Va B / me. 120 cm / re. 125 cm)
kenttä­mestaruus -arvoluokka**

Esteratsastus 25.9. (osallistujat)

1. 90–100 cm juniori­mestaruus -arvoluokka*
2. 110 cm
3. 120 cm
4. 130 cm
5. 140 cm pro-luokka
6. 150 cm pro-luokka
7. 160 cm pro-luokka este­mestaruus -arvoluokka**

Kouluratsastus 26.9. (osallistujat)

1. Helppo B (KN Special) – juniori­mestaruus -arvoluokka*
2. Helppo A (He A:7 2020)
3. Vaativa B (Va B:2 2009)
4. Vaativa A (Va A:3 2020)
5. Kür: PSG–Int II pro-luokka (vapaaohjelma)
6. Grand Prix pro-luokka (GP 2020) koulu­mestaruus -arvoluokka**

Luokkainfo

* Junioriluokkien avoimuus: Este- ja kouluratsastuksen luokat 1 ovat avoimia vain poniratsukoille, nuorille hevosille (6v. tai alle, varsoneet tammat 7v. tai alle) sekä nuorille ratsastajille (alaikäiset). Säännön noudattamista ei kuitenkaan valvota sen kummemmin järjestäjän toimesta, mutta toivomme rehellisyyttä ja realistisuutta. Kenttäratsastuksessa junioriluokkaa korvaa tulokasluokka, joka on avoinna kaikille mutta tarkoitettu kenttäratsastukseen vasta tutustuville ratsuille tai ratsastajille.

** Arvoluokissa jaetaan tuntuvat rahapalkinnot sekä mestaruusnauhat voittajille. Juniorimestaruuksissa summa on lajimestaruuksia pienempi.

pro-luokka -leimalla merkittyjen luokkien osallistujat listataan Kallan ammattilaisrankingiin.

Kenttäratsastuksen luokat ovat kaikille avoimia CIC1-tasolle asti. CIC2-tasolla ei hyväksytä suomenhevosia ja CIC3-taso on avoin vain hevosille. Viimeiseksi ratsastettavalla rataesteosuudella ei uusintaa. Katso maastokokeen kartat ja estekokeen ratapiirrokset.

Esteratsastuksen junioriluokassa ratsukko saa valita tasokseen 90 tai 100 cm, mutta tasoa ei tarvitse ilmoittaa osallistumisessa. Esteillä on käytössä arvostelu AM 5: Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella. Ratapiirrokset.

Kouluratsastuksen kür-luokassa ratsukko saa valita tasokseen Prix St. Georgesin, Intermediate I:n tai Intermediate II:n. Valittu taso ilmoitetaan osallistumisessa lyhenteellä.

Osallistuminen

Sähköpostitseauburninkartano@gmail.com
OtsikkoSyyspäiväntasaus
MuodossaLaji
Luokka
Etunimi Sukunimi - <*a href="http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi<*/a>

Poikkeus:
Kouluratsastuksen kür-luokassa (luokka 5) myös haluamasi taso lyhenteellä:
Etunimi Sukunimi - <*a href="http://-alkuinen osoite">Hevosen nimi<*/a> (PSG / Int I / Int II)

Poistathan tähdet!

HUOM!

Kallalaiset: Muista päivittää aktiivisuus- ja kilpailupisteesi rankingiin 8.10. mennessä.
(Ohje foorumilla, vain kirjautuneille. Lasketaan ajalta 15.6.–13.9.20).

Vapaaehtoinen tuotos

Tällä kertaa tuotoksen aiheena on tulosten spekulointi ja/tai suorituksen ruotiminen, mahdollisesti yksityiskohtia myöden. Tulosten spekulointi sopii parhaiten kirjoitettavaksi silloin, kun kirjoittaja ei vielä tiedä tuloksia. Ruotiminen taas voi tapahtua vasta tulosten julkaisun jälkeen (toki molempia elementtejä voi ujuttaa samaan tuotokseen). Spekuloinnin ja ruotimisen ei ole pakko koskea ratsukkoa itseään, vaan kohteena voi olla jokin muu hahmo, kokonainen luokka, laji tai tämä osakilpailu ylipäätään – tuotoksen voi toteuttaa myös reportaasi-tyylisenä!

Jotta vapaaehtoisesta tuotoksesta kerää Cup-pisteen tai pisteet rankingiin, tulee tuotoksen sijoittua kilpailuiden ajankohtaan ja noudatella tehtävänantoa. Foorumin julkaisuissa käytetään tägia #syyspäiväntasaus. Vierailijat voivat julkaista tuotoksiaan salongissamme. Myös tehtävänannon ulkopuolisia tuotoksia saa tehdä, tällöin on selkeyden vuoksi suositeltavampaa käyttää yleistägiä #kallacup2020.

Sijoittuneille

           

Kaikki kilpailuissa sijoittuneet saavat ruusukkeet, sijoitukset luokkakoon mukaan.
Luokkavoittajat saavat lisäksi noutaa kansliasta valitsemansa tuotepalkinnon (by Sokka Luxuries, arvo max. 100 v€).
Kenttäratsastuksen osakilpailusijoituksista ei jaeta ruusukkeita.

Arvoluokkien voittajille

Tallenna palkinnot ja ruusukkeet itsellesi, ei suoralinkitystä!

Kenttäratsastuksen osallistujat & tulokset
Esteratsastuksen osallistujat & tulokset
Kouluratsastuksen osallistujat & tulokset
Kilpailutiedote
Kalla CUP 2020
KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017– | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI