4. osakilpailu – Kalla CUP Scorpio ja Sagittarius

Kilpailuinfo

Kilpailupäivät Kenttäratsastus 19.–21.11., esteratsastus 26.11., kouluratsastus 27.11.
VIP Kenttä torstaina 18.11., esteet ja koulu 25.11.2021
Järjestyspaikka Auburn Estate, Kalla    Tammi-areena, Kastanja-areena
Kilpailutaso Kansallinen (4-taso)
Tulosten ratkaisu Arvonta (kentässä pitkä), tuotos vapaaehtoinen
TuotoksetKenttä: #kallacupscorpio, esteet ja koulu: #kallacupsagittarius, vierailijatuotokset salonkiin
After ride Tallin pikkujoulut 3.12. ja kaikille avoin Kalla CUP Gaala 4.12.2021

♏♐ Osakilpailun aurinko­merkit: Skorpioni ja Jousimies

Vuoden 2021 Kalla CUP on saanut nimi­teemansa astro­logi­asta. Kukin osa­kil­pailu on nimetty kilpai­luiden aikaan vallit­sevan aurin­komerkin mukaan, josta osal­lis­tujat voivat käyttää oman makunsa mukaan joko latinan- tai suomen­kielistä sanaa (esimer­kiksi hevosten kilpailu­kalentereissa tai tarinoissa). CUP-kauden 2021 päättävä neljäs osa­kilpailu jakautuu kahden aurinko­merkin ajalle. Kenttä­ratsastus kilpaillaan Scorpio eli Skorpioni-merkin vallitessa (23.10.–21.11.), kun taas esteiden ja koulu­ratsastuksen aikaan merkki vaihtuu Sagittariukseen eli Jousimieheen (22.11.–21.12.).

Vuoden­aikojen kierrossa Skorpionin aikaan syksyiset illat käyvät hiljal­leen yhä pimeämmiksi. Skorpioneille on luontaista ainainen tarve uudis­tumiseen ja muutokseen. Elämässä täytyy myös koko ajan tapahtua jotakin, mielellään dramaat­tista, jotta he voisivat tuntea elävänsä. Kerrotaan myös, että Skorpioneissa on usein runsaasti seksuaalista veto­voimaa, ja että heihin on äärim­mäisen helppo ihastua. (Lähde: astro.fi.) Tuotosta varten Skorpionista voi inspiroitua esimerkiksi keskit­tymällä muutokseen, lainaamalla merkin voimakasta vetovoimaa tai antautumalla draamalle!

Luonnon kierto­kulussa Jousi­miehen aikaan eletään vuoden pimeintä kautta: jatkuvasti tuntuu olevan ainakin hämärä. Ulkoisen pimeyden vallitessa on vain laitettava toivo tulevai­suuteen ja Jousi­miehet ovatkin persoo­naltaan eläin­radan suuria optimisteja, joilla on vahva luottamus omiin ideoihin ja haaveisiinsa. Jousi­miehillä on taipumus menestyä, mutta hetkessä eläminen on vaikeampaa. Heitä kuvaillaan etsijöiksi ja seikkai­li­joiksi, joiden katse on helposti uusissa tavoitteissa jo saavutettujen asioiden sijaan. (Lähde: astro.fi.) Jousi­miehestä voi inspiroitua ainakin erittäin opti­mis­tiseen tuotokseen (tuloksesta huolimatta) tai ratsukon tavoit­teita voi ajautua pohtimaan erityisen kunnian­himoisesti.

Neljäs osakilpailu ratsastetaan kokonai­suu­des­saan hallissa. Esteillä kilpailu­areenana toimii kartanon pää­maneesi Tammi-areena ja verryttelyt hoidetaan viereisellä Kastanja-areenalla; koulu­ratsastuksessa, myös kentän koulu­kokeissa, osa luokista ratsastetaan Tammi-areenalla ja osa Kastanja-areenalla samaan aikaan. Verryttelyt tapahtuvat saman maneesin toisessa päädyssä. Myös kartanon ulko­kenttää saa halutessaan käyttää verryttelyyn kaikkina kilpailu­päivinä ja piha-alueet ovat kaut­taal­taan käsi­hevos­aluetta. Kauempaa matkaavat ratsut majoitetaan tarvittaessa läheiselle Kallan raviradalle. Tarkemmista käytännön järjestelyistä voit lukea kilpailu­tiedotteesta. Koska kyseessä on CUP-kauden 2021 päättävä osa­kilpailu, järjestetään after ridet tällä kertaa isommin. Kalla CUP Gaalaan (4.12.) ovat terve­tulleita kaikki kuluvaan kilpailu­kauteen osallistuneet, kilpailijat sekä tuki­joukot. Gaala pidetään Kalla­järven rannalla sijaitsevassa Villa Atsaleassa ja ohjelmaan kuuluu kolmen ruoka­lajin illallinen sekä Kalla CUP rankingien ja Kallan ammattilaisrankingien voittajien palkitseminen. Päivää ennen gaalaa, perjantaina, pidetään lisäksi Auburnin ja Purtsilan yhteiset pikku­joulut.

♏ Kallalaisia Skorpioni-hahmoja:

Tällä hetkellä ei kukaan.
Ei-kallalainen, mutta tarinoissa tavattava:

Alexander Rosengård, s. 13.11.1994

♐ Kallalaisia Jousimies-hahmoja:

Lauri Merikanto, s. 26.11.1988
Louna Railakka, s. 26.11.2005
Ivan Vetrov, s. 27.11.1993
Inna Paakkanen, s. 15.12.1994

♏ Kallalaisia Skorpioni-hevosia:

RP-t. Tepehkiiha, s. 1.11.2015 (kuvassa)
RP-r. Kingdoom, s. 19.11.2013

♐ Kallalaisia Jousimies-hevosia:

HANN-t. No Duchess, s. 14.12.2016

Säännöt

1) Hevonen saa osallistua kahteen luokkaan/ laji (kentässä yhteen), eri ratsastajien kanssa myös kahdesti samaan luokkaan.

2) Yksi IRL-henkilö saa osallistua max. viisi kertaa / luokka (kaikki hahmot yhteenlaskettuina). Luokka­kokoja ei ole rajoitettu.

3) Varsinainen Kalla CUP käydään kallalaisten ratsukoiden kesken, PRO-rankingit taas ammattilais­ratsastajien kesken. CUP:n pisteytyksistä ja ideasta tarkemmin täällä. Vuoden 2021 voittajat ratkeavat gaalassa!

Luokat

Kenttäratsastus 19.–21.11. (tulokset)

1. Harraste-/ tutustumis­luokka
tulokas­luokka kenttään tutustuville*
2. Helppo / CIC1
3. CIC2 PRO-luokka  (He A / me. 115 cm, 1200 m / re. 120 cm)
4. CIC3 PRO-luokka  (Va B / me. 120 cm, 1300 m / re. 125 cm)

LK1 tasona harrasteluokka: He C / me. 80 cm, 800 m / re. 80 cm
LK1 tasona tutustumisluokka: He C / me. 90 cm, 800 m / re. 90 cm

LK2 tasona helppo: He B / me. 100 cm, 950 m / re. 105 cm
LK2 tasona CIC1: He A / me. 110 cm, 1100 m / re. 115 cm

Esteratsastus 26.11. (tulokset)

1. 80 / 90 / 100 cm juniori­mestaruus -arvoluokka*
2. 110 cm
3. 120 cm
4. 130 cm
5. 140 cm PRO-luokka
6. 150 cm PRO-luokka
7. 160 cm PRO-luokka

Kouluratsastus 27.11. (tulokset)

1. Helppo B  (KN Special) – juniori­mestaruus -arvoluokka*
2. Helppo A  (A:7 2020)
3. Vaativa B  (B:3 2009)
4. Vaativa A  (A:3 2020)
5. Kür: Prix St. Georges  (vapaaohjelma, mukaillen PSG 2021)
6. Kür: Int I / Int II (vapaaohjelma: Int I 1998 / Int II) PRO-luokka
7. Kür: Grand Prix (vapaaohjelma: GP 1999) PRO-luokka

Kaikkien lajien osallistujalistaukset

Luokkainfo

* Junioriluokkien avoimuus: Este- ja koulu­ratsastuksen luokat 1 ovat avoimia vain poni­ratsukoille, nuorille hevosille (7v. tai alle, varsoneet tammat 8v. tai alle) sekä nuorille ratsas­tajille (alaikäiset). Säännön noudattamista ei kuitenkaan valvota sen kummemmin järjestäjän toimesta, mutta toivomme rehellisyyttä ja realistisuutta. Kenttä­ratsastuksessa juniori­luokkaa korvaa tulokas­luokka, joka on avoinna kaikille mutta tarkoitettu kenttä­ratsastukseen vasta tutustuville ratsuille tai ratsastajille.

** Arvoluokissa jaetaan tuntuvat rahapalkinnot sekä mestaruus­nauhat voittajille (kenttä-, este- ja koulu­mestaruus ratkeaa lajin PRO-luokkien voittajien kesken, jaetaan parhaasta tuloksesta).

PRO-luokka -leimalla merkittyjen luokkien osallistujat listataan Kallan ammattilais­rankingiin. Neljäs osa­kilpailu on vuoden viimeinen, joten muistutuksena: PRO-rankingin lopullisissa tuloksissa huomioidaan vain väh. 2 starttia lajissa PRO-tasolla kilpailleet. Jos siis tuot viimeiseen osa­kilpailuun ammattilais­ratsastajan kilpailemaan ranking­sijoista (tai jos olet osallistunut aiemmin vain kerran), huolehdi, että startteja on saman lajin PRO-tasolla vähintään kaksi.

Kenttäratsastuksen luokat ovat kaikille avoimia CIC1-tasolle asti. CIC2-tasolla ei hyväksytä suomen­hevosia ja CIC3-taso on avoin vain hevosille. Katso ratapohjat sekä kuvaukset eri luokkien osakokeista kilpailu­tiedotteesta. Viimeiseksi kilpailtavalla rata­este­osuudella ei ole uusintaa.

Esteratsastuksessa käytössä arvostelu AM 5: Perusradalla pienimmän virhe­piste­määrän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhe­pisteiden ja ajan perusteella. Katso ratapohjat kilpailu­tiedotteesta.

Kouluratsastuksessa luokassa 1 rata B, muissa rata A. Kentän koulu­kokeessa luokassa 1 rata B, muissa rata A. Pohjakuvia maneesista kilpailutiedotteessa.

Huom! Kaikki lajit: Useamman tason luokissa ratsukko valitsee itselleen sopivan tason, mutta sitä ei tarvitse ilmoittaa osallistumisessa.

Osallistuminen

Sähköpostitseauburninkartano@gmail.com (VIP 18.11. kenttä, 25.11. esteet ja koulu)
OtsikkoKalla CUP
Muodossa

LAJI
Luokka nro
Etunimi Sukunimi - <a href="http:// alkuinen osoite">Hevosen Nimi</a>

Gaalassa mukana:
<a href="http:// osoite hahmoesittelyyn">Etunimi Sukunimi</a> (kielet, joita puhuu: aloita äidinkielestä*)

Salatehtävä:
A. Kilpailuissa: Tehtävä tähän
B. Gaalassa: Tehtävä tähän

Yhdistä samaan luokkaan osallistuvat saman luokka­otsikon alle, kiitos! Jätä itsellesi turhat kohdat pois viestistä.

Gaala­ilmoittautuminen sekä sala­tehtävä ovat vapaa­ehtoisia. Jos hahmosi kuitenkin saapuvat Kalla CUP Gaalaan (järjes­tetään after ridejen sijasta), voit ilmoittaa heidät samassa kisa­sähkö­postissa. Osallis­tuminen gaalaan ei vaadi tuotoksen tekemistä, mutta ilmoit­tautu­malla muut tietävät hahmosi olleen paikalla. Jonkin­lainen linkki hahmon tietoihin tai esittelyyn on suositeltu (voit linkittää myös hevosen sivut, jos siellä kerrotaan omistajasta). * Kieli­taito­tieto auttaa muita tarinoinnissa. Voit käyttää maa­lyhenteitä sekä halutessasi erotella ei-niin-vahvan kielitaidon ~ -merkillä (esim. FI, EN, ~SE; tai suomi, ~ranska). Käytä kahden hahmon välillä &-merkkiä, jos nämä ovat toisten seuralaiset juhlissa. Lisää myös gaalaos. perään, jos hahmo osallistuu vain ilta­juhlaan! Oletuksena juhlijat tulevat myös illalliselle (maksullinen).

Salatehtävä on vapaa­ehtoinen tapa tehdä kilpailuista ja/tai sen gaala­jatkoista tuotos. Tutustu tarkemmin tehtävän­antoon!

Sekä gaalaan että sala­tehtävään voi ilmoittautua myös erikseen kilpailu­osallistumisista, molempien on VIP 27.11.

HUOM!

Kallalaiset: Muista päivittää aktiivisuus­pisteesi rankingiin jo 18.11. mennessä.
(Ohje foorumilla, vain kirjautuneille. Lasketaan ajalta 16.8.–14.11.2021). Kilpailupisteiden laskeminen mahdol­lisimman pian tulosten jälkeen, dead­line gaalaa varten jo 3.12.2021. Kiitos!

VAPAAEHTOINEN TUOTOS

Aihe 1. CUP-kauden 2021 vakiotuotos: Astrologiaan liittyvä vapaa tuotos; esimerkiksi osakilpailun aurinko­merkeistä tai hahmon omasta horos­koopista inspiroitunut

Aihe 2. Salatehtävä! Sala­tehtäviä voi tehdä niin monta kuin haluaa, eikä tehtävän suorittavaa hahmoa tarvitse etukäteen päättää tai ilmoittaa. Jokainen tehtävän haluava joutuu keksimään saman kategorian tehtävän muille – ennen suorittamista nämä arvotaan yllä­pidon toimesta. Tehtävä voi olla:
A. Kilpailutehtävä (jokin hevosiin tai kisa­viikon­loppuihin liittyvä tehtävä)
B. Gaalatehtävä (jokin jatkoihin ja juhliin liittyvä tehtävä)

Keksi tehtäviä yhtä monta kuin aiot itse suorittaa (jos haluat tehdä jatko­tehtävän, keksi itsekin jatko­tehtävä jne.). Keksiessäsi tehtävää tee siitä tarpeeksi ympäri­pyöreä ja yksin­kertainen, jotta se on sovel­lettavissa erilaisten hahmojen suoritettavaksi. Kilpailu­kuittaukseen liittyvä tehtävä ei saa olla sellainen, että se vaikuttaisi ratsukon tulokseen ("hyppää kouluaitojen yli" on huono, sillä tällainen tehtävä johtaisi hylkäykseen). Tehtävä saa olla sidottu tiettyyn lajiin, mutta mieluiten se on kaikkiin kilpailu­päiviin sovellettavissa ("puhuttele koulutuomaria" ei esimerkiksi vaadi, että suorittaja kilpailee koulua itse, ja voi olla sijoitettavissa myös kentän koulu­päivään). Jatkoihin liittyvä tehtävä taas saa olla melko vapaa­muotoinen! Aiemmin Auburnissa on koettu mm. tehtävät "oksenna käsilaukkuun" (holittomilla tämä voi johtua vaikkapa ruoka­myrkytyksestä!) sekä "puhu huonekasville".

Ylläpito arpoo tehtävät suorittajien kesken (kilpailuihin ja jatkoihin liittyvät tehtävät arvotaan erikseen) ja lähettää kullekin tuotoksen tekevälle oman salaisen tehtävän­antonsa. Tehtävä toteutetaan livauttamalla tehtävän suoritus jonkin­laiseen kuittaukseen, kuten tarinaan, rooli­peliin tai piirrokseen. Tuotos (tai linkki siihen) tulee julkaista vuoden loppuun mennessä Auburnin foorumilla. Tehtävistä ja niiden suorituksista tehdään myöhemmin koonti CUP-topikkiin.

Sijoittuneille

           

Kaikki kilpailuissa sijoittuneet saavat ruusukkeet, sijoitukset luokkakoon mukaan.
Kenttäratsastuksen osakilpailusijoituksista ei jaeta ruusukkeita.
Tallenna ruusukkeet itsellesi, ei suoralinkitystä.

Arvoluokkien parhaille

Kenttäratsastuksen tulokaspalkinto
Ada Granstad & Regelbunden Java

Osakilpailun paras kenttäratsukko
Markus Rahikainen & Sylvia Coup

Esteratsastuksen junioripalkinto
Disa Sund & Chantelle d'Eberlé

Osakilpailun paras esteratsukko
Lotta Stein & Grand Jägersour

Kouluratsastuksen junioripalkinto
Sierra Monterrosa & Mochnant Tegau Elisheba

Osakilpailun paras kouluratsukko
Pietari Linna & Scaon Noel

Tallenna palkinnot itsellesi, ei suoralinkitystä!
Lajikohtaisia mestaruusnauhoja ei jaeta suoraan korkeimman luokan voittajalle, vaan PRO-luokkien parhaalle.
Katso aiemmat arvoluokkien voittajat

Ranking-voittajat 2021
Kalla CUP kenttäranking
Kalla CUP esteranking
Kalla CUP kouluranking
Kalla CUP PRO-ranking

Kalla CUP

Kenttäranking #1
2 000 v€
Rasmus Alsila

Kenttäranking #2
1 000 v€
Jesse Aro

Esteranking #1
2 000 v€
Matilda Tammilehto

Esteranking #2
1 000 v€
Rasmus Alsila

Esteranking #3
500 v€
Anton Seljavaara

Kouluranking #1
2 000 v€
Sarah Reyes

Kouluranking #2
1 000 v€
Inna Paakkanen

Kouluranking #3
500 v€
Nita Merisalo

Kallan ammattilaisranking

Katso PRO-rankingien kaikki tulokset

Kenttäranking #1
10 000 v€
Reetta Kallio

Kenttäranking #2
8 000 v€
Miska Hoffrén

Kenttäranking #3
5 000 v€
Juuso Sherman
Sofia Kultasaari

Muut sijoittuneet:
4.–7. 2 000 v€
8.–9. 1 000 v€

#5 Anni Vuorela
#5 Kristian Berg
#5 Marc di Bianchi
#8 Oliver Hamara
#9 Alexandre Raine
#9 Anttoni Harva
#9 Kasper Hallamaa

Esteranking #1
10 000 v€
Dain Klaasen

Esteranking #2
8 000 v€
Elsi Harju

Esteranking #3
5 000 v€
Isak Sederström

Muut sijoittuneet:
4.–7. 2 000 v€
8.–10. 1 000 v€
11.–16. 500 v€

#4 Eva Granlund
#4 Joakim Helland
#6 Henrik Strand
#7 Aaron Nevaoja
#8 Andy Tone
#9 Alexandre Raine
#10 Sini Sarasto
#11 Mikael Gren
#12 Jacki Cartagena
#13 Isabella Sokka
#14 Fiia Nolvi
#15 Hannes Savioja
#16 Joachim Jansen
#16 Alex Ström
#16 Lotta Stein

Kouluranking #1
10 000 v€
Niklas Laaksi

Kouluranking #2
8 000 v€
Melise Paijonmaa

Kouluranking #3
5 000 v€
Viktoria Hangas

Muut sijoittuneet:
4.–7. 2 000 v€
8.–10. 1 000 v€
11. 500 v€

#4 Jennifer Saraste
#5 Gillianne Waves
#5 Natalia Ström
#7 Fanni Rahkamaa
#7 Silja Seljaranta
#9 Inna Paakkanen
#10 Naella Wahlman
#11 Pietari Linna

Kaikkien lajien osallistujat
Kenttäratsastuksen tulokset
Esteratsastuksen tulokset
Kouluratsastuksen tulokset
Kilpailutiedote
Kalla CUP 2021
Kalla CUP infosivu
Kalla CUP Gaala
KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017– | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI