Power Jump  •  Kilpailukutsu  •  Ohjelma & oheistapahtumat  •  Auburnin etusivulle

Power Jump 2019 After ride

Viralliset jatkot Kallan Kingissä

- Yksityistilaisuus Kallan keskustan ainoassa yökerhossa
- Pukukoodi: smart casual (ei vaadi miehiltä välttämättä pukua, mutta siistiä asua kyllä)
- Liput (ei myydä ovella): kilpailijat, groomit ja toimihenkilöt ilmaiseksi; muut 15€ ennakkoon ostettuna
- Pääsylippuun sisältyy kaksi (2) drinkkilippua, joilla saa: puna- tai valkoviiniä (á 12cl), siideriä tai olutta (0,33l pullo)
- Power Jumpiin osallistuneille ilmaiset sisäänpääsy- ja drinkkiliput jaetaan kuohuviinitarjoilun yhteydessä

Aikataulu: lauantai 27.7.2019

klo 18.00-19.00   Kuohuviinitarjoilu Auburnin kartanon ruusupuutarhassa kilpailijoille* (ilmainen)
klo 18.30-19.00   Kuljetukset Kallan kingiin minibusseilla (kilpailijat, groomit, toimihenkilöt)
klo 19.00   Kallan Kingi avautuu After ridejä varten
klo 01.00   Yksityistilaisuus päättyy, klubi avautuu myös ulkopuolisille
klo 03.30   Valomerkki
klo 04.00   Kingi sulkeutuu

* Kuohuviinit vain kilpailijoille, jatkoliput ilmaiseksi lisäksi jokaisen kilpailijan yhdelle groomille. Kilpailujärjestelyihin osallistuneet toimihenkilöt saavat jatkolippunsa Isabella Sokalta.

Sunnuntai 28.7.2019

klo 10-13   Power Jump brunssi Koivun majatalolla
Vaikka tukka olisi vähän kipeä jatkojen jäljiltä, niin älkäähän unohtako brunssia! Herkullinen ja notkuva brunssibuffet kuohuviineineen (sekä mehuineen) on tarjolla useamman tunnin ajan. Hinta on neuvoteltu hyvinkin kohtuulliseksi: aikuiset 12€, kuohuviinilasillisella 15€, lapset iän mukaan (ikä=hinta 12€ asti).

Tarinointi, draama, sosialisointi

- Foorumilla tägit #powerjump2019 & #after-ride aloitusviestiin/ tarinaan
- Jatkoista saa kirjoittaa täysin omia spinn-off tarinoitaan tai esimerkiksi yhteistarinan jonkun muun jatkoilijan kanssa.
- Osallistu yhteiseen roolipeliin! Viralliseen peliketjuun kirjoittaa omia tunnelmiaan yksittäisen viestin verran tai uppoutua pelaamaan muiden kanssa. Mikäli peli paisuu hirveän isoksi tai kehitelty draama liittyy vain muutamaan henkilöön, saa uusia pienempiä pelikokoonpanoja suunnitella vapaasti.
- Yleisön toiveesta jatkoihin liittyville asukuville tehtiin oma ketjunsa roolipelin sekaan postaamisen sijaan. Piirrokset asusta & muusta lookista saa laittaa näytille Kingiin pystytettyyn Photo Boothiin!
- Peleissä saa olla ja saattaa olla alkoholia sekä seksuaalissävytteistä tekstiä, mutta jotta ulkopuolisetkin pääsevät osallistumaan, julkaistaan Power Jumpin after rideen liittyvät pelit foorumin kilpailut ja tapahtumat -aiheessa (peliotsikkoon varoitus K18).
- Ulkopuoliset Power Jump -pelaajat saavat halutessaan tehdä roolipelaamista varten tunnukset Auburnin foorumille. Täysin vapaata tunnusten luontia meillä ei kuitenkaan ole, joten laitathan viestiä sähköpostilla tai Keskustassa Sagelle tai Ceelle, jotta osaamme sallia tunnuksesi. Rekisteröitymisestä on se ilo, että saat nimen, iän sekä profiilikuvan näkyviin hahmollesi, mutta pelata saa tietenkin myös kirjautumatta.
- Mikäli Auburnin ulkopuolisia roolipelaajia ei ilmaannu (tai he kaikki luovat tunnukset), siirretään peli normaalille K18-alueelleen foorumilla.

  tapahtumapaikkojen sijainti

Kallan Kingi sijaitsee Kallan keskustassa, noin viiden kilometrin päässä Auburnin kartanolta. Samaisella keskustakadulla sijaitsee suosittu pubi Kallan Krouvi. Koivun Majatalo taas sijaitsee maantien varrella reilun kolmen kilometrin päässä Kallan keskustasta (Orijoelle päin). Auburnista majatalolle kertyy matkaa noin 5 km. Kartanolta on kuitenkin sunnuntaiaamuna minibussikuljetuksia brunssille (ilmainen, ilmoita viimeistään lauantaiaamuna, mikäli haluat seurueenne kuljetuksen tiettyyn aikaan). Koivun Majatalo on Power Jumpin yhteistyökumppani ja suositeltu vaihtoehto majoitukseksi. Paikka on bed & breakfast -tyylinen, kotoisa mutta laadukas yksityisomisteinen majoitusliike ravintoloineen.

  Jatkoja sponsoroi

KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017–  | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI