POWER JUMP 2021

Voittoon vaaditaan sisukkuutta, tarkkuutta, taitoa... ja voimaa.

Tervehdys mobiilikäyttäjä! Liu'uta taulukoita sivusuunnassa, jotta näet kaikki tekstit.

Power Jump on Esteratsastusjaoksen (ERJ) alaisuudessa järjestettävä rata­este­mestaruus, virtuaali­maailman arvo­kilpailu, jonka mestaruudesta hypätään nyt kuudennen­toista kerran. Auburn Estaten tiloissa järjestettävät kilpailut alkavat arvo­luokkaan kvaalaavien luokkien (privileged, jumbo, champion, master, grand prix) sekä erikoisluokkien (teksti- ja kuvatuotokset erikseen) perus­radoilla perjantaina 30.7.2021. Kaikkien luokkien uusinta­radat sekä voiton ratkaiseva Power Jump -arvoluokka ratsastetaan lauantaina 31.7.2021. Iltaa jatketaan after riden merkeissä ja sunnuntai­aamu­päivänä kilpailijoilla on mahdollisuus osallistua brunssille. Erikois­luokista, joita sponsoroivat tänä vuonna Esteratsastusjaos (ERJ) ja Piirretyt Kuvat Kunniaan (PKK), ratsukot kvaalautuvat varmasti finaaliin. Tarinallisesti erikoisluokat ovatkin kutsu­vieras­luokkia. Kuvitteellisesti kutsu­vierailla on riittävät kvaali­tulokset paitsi erikois­luokan osallistumis­oikeuteen, myös suoraan kilpailuiden arvo­luokkaan. Tuotosten eteen nähty vaiva palkitaan siis varmalla pääsyllä finaaliin.

Alusta asti Power Jump -mestaruuden on järjestänyt Kings Riders 2005 -seura (KGR) ja tänäkin vuonna he toimivat kilpailun asian­tuntijoina ja apuna järjestys­vastuussa. Järjestys­paikka ja -vastuu on perinteisesti langennut edellisen vuoden voittajan kunniaksi, eikä Auburnin kartanolla meinattu uskoa satumaista onnistumista kova­tasoisessa kisassa: Vain yhden välivuoden jälkeen kilpailut tekivät paluun kartanolle. Voittoon ratsasti vanhempi kartanon siskoksista, Isabella Sokka, joka hyppäsi kimolla hanno­verilais­tammallaan No Duchess Mandel­backessa järjestettyjen vuoden 2020 kilpailuiden voittoon. Vuoden 2019 Power Jump -kilpailuissa debytoinut No Duchess ei aivan suorittanut tasollaan (kaikkea muuta), sillä tammalle iski tuolloin kamala kiima. Jotain hyvää siitäkin silti syntyi, nimittäin toistaiseksi ainoa varsa, Saksaan vuotiaana myyty Kallan Nocomtesse. PJ'20 voitto napsahtikin varsa­vuoden jälkeen, hyvin sujuneen kilpailukevään -ja kesän kruunuksi. Sittemmin No Duchess on kilpaillut harvakseltaan, viimeisimpänä menestyksenä tosin juuri Mandelbacken kentältä haettu voitto.

Voit tutustua viiteentoista aiempaan PJ Championiin (sekä yhteen ponimestariin!) kilpailuiden Hall Of Famesta. Edellisiä Auburnissa järjestettyjä kilpailuita voi fiilistellä esimerkiksi selaamalla vuoden 2019 tuotosgalleriaa, viimevuotiseen kisahumuun taas voi sukeltaa Mandelbacken kisojen tuotosgallerian kautta. Tämän vuoden kisojen tueksi kannattaa tutustua kilpailuinfoon, joskin mestaruustittelin voittaminen täysiin arvontaan pohjautuen on aivan yhtä pätevä väylä voittoon! Toivotammekin este­ratsastus­kansan lämpimästi (myös melko kirjaimel­lisesti...) tervetulleeksi heinä­kuiseen Kallaan!

Tapahtuman Keskusta-topik
Tarinoita kisatallin foorumilla #powerjump / Vierassalonki

Luokat & rajoitukset

→ Liu'uta nähdäksesi infon & säännöt →

Perjantai 30.7.2021
1. Privileged 120 cm (sponsori: Estevarsojen laatuarvostelu)
2. Jumbo 130 cm (sponsori: Sokka Luxuries)
3. Champion 140 cm (sponsori: Neon Estate)
4. Master 150 cm (sponsori: Kings Riders 2005)
5. Grand Prix 160 cm (sponsori: Equestrian PRO)
6. Prix de ERJ 120–160 cm (tekstituotosten luokka)
7. Prix de PKK 120–160 cm (kuvatuotosten luokka)

Lauantai 31.7.2021
Luokkien 1–7 uusinnat
8. PJ-arvoluokka 120–160 cm (sponsori: Auburn Estate)

Arvostelu
Luokat 1–7. AM 5 (lyhyt arvonta): Perusradalla pienimmän virhepistemäärän saavuttaneet ratsukot uusivat. Erillisessä uusinnassa paremmuuden ratkaisevat virhepisteet ja aika. Muut ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.
Luokka 8. A.2.0 (lyhyt arvonta): Arvoluokassa ei uusintaa. Ratsukot, jotka ovat saavuttaneet saman virhepistemäärän, sijoittuvat aikojen perusteella.
Luokissa 6 ja 7 AM 5 (tuomariarvostelu). Kummassakin luokassa kolme tuomaria.

 • Tuotosluokkien arvostelukriteerit
 • Tuomarit
 • Ratapiirrokset
 • Palkinnot (luokkakohtaiset sponsorit yllä listassa)
 • → Liu'uta nähdäksesi infon & säännöt →

  Järjestyspaikka
 • Auburn Estate (AUBU5340), Kalla, Virtuaali-Suomi
 • Kuvitteellinen Kalla sijaitsee n. 120 km Helsingistä luoteeseen (Kanta-Hämeessä)
 • Kilpailut pidetään suurella derbykentällä, verryttely viereisellä hiekkakentällä
 • Tarkemmat tiedot kilpailuinfosta

  Vastuuhenkilöt
  Tossah Hoff (VRL-02207), PJ vastuuhenkilö, KGR2005 puheenjohtaja
  Isabella Sokka (VRL-01288), Auburnin kartanon edustaja, vuoden 2020 PJ voittaja

  Säännöt

 • PJ-arvoluokkaan ei erillistä ilmoittautumista. Alempana kvaalautumisesta.
 • Yksi hevonen voi osallistua vain yhteen luokkaan (luokkakoko 60 ratsukkoa)
 • Yhdeltä ratsastajalta enintään viisi hevosta yhteen luokkaan
 • Ratsukon kapasiteetin on oltava vähintään 120 cm
 • Hevosen on oltava ilmoittautuessa vähintään 5-vuotias
 • Hevosella on oltava ennestään vähintään 10 tulosta rataesteiltä (villeistä tai jaoksellisista, myös VRL-profiilin statistiikka hyväksytään; tuloksen ei ole pakko olla sija)
 • Aiempien vuosien PJ-voittajahevoset eivät voi enää osallistua
 • Kvaalautuminen arvoluokkaan
 • Perusluokkien (1–5) sijoittuneet siirtyvät automaattisesti kilpailemaan PJ-arvoluokkaan seuraavanlaisilla kertoimilla: voittaja x3, toiseksi tullut x2, muut x1. Mikäli osallistujia luokassa on alle 10, kvaalautuu arvoluokkaan vain voittaja.
 • Kaikki tuotosluokkiin (6–7) osallistuneet pääsevät automaattisesti arvoluokkaan kertoimin: voittaja x10, toiseksi tullut x5, muut x3.
 • Erikoisluokat (Prix de ERJ ja Prix de PKK)

  Erikoisluokat ovat tuotosluokkia, joihon voi osallistua vapaa­muotoisella, ratsukko­kohtaisella tuotoksella, joka liittyy vuoden 2021 Power Jump -kilpailuihin ja on tehty näitä kilpailuita varten. Tänä vuonna tuotos­luokka on ensimmäistä kertaa jaettu kahtia teksti- ja kuvatuotoksiin. Teksti­tuotosten luokkaan menevät kaikki kirjoitetussa muodossa olevat tuotokset, kuten kaikenlaiset tarinat, päivä­kirjamerkinnät, val­men­nukset, rooli­pelit ja runot (ei pituus­rajaa). Kuva­tuotosten luokkaan taas voi osallistua piirrok­sella, sarjakuvalla, sims-kuvalla tai muulla itse tekemällään kuvamuotoisella/ visuaalisella tuotoksella. Tuotokset, jotka yhdistelevät sekä kuva- että teksti­muotoisia elementtejä menevät siihen luokkaan, jonka osa-alueeseen tekijä on kokenut panostaneensa enemmän/ jota se paremmin edustaa (esimerkiksi tarina luonnos­kuvalla menisi teksti­luokkaan; piirros kuva­tekstillä/ lyhyehköllä saate­tekstillä kuva­tuotosten luokkaan; graafiseen muotoon tehty uutinen tekijän maun mukaan kumpaan tahansa luokkaan). Osallistujien mieli­kuvitusta ei ole haluttu rajoittaa, joten kaiken­laisia tuotoksia saa tehdä. Järjestäjiltä saa tarvittaessa apua luokkavalintaan.

  Jokaiselle ilmoittau­tuneelle ratsukolle on tehtävä oma tuotoksensa ja tuotoksia voi lähettää aina kilpailuiden viimeiseen ilmoittautumis­päivään asti. Ratsukot, joiden tuotos ei ole saapunut perille ajoissa, siirretään automaattisesti perusluokkiin ilmoitetun tason perusteella.

  Ilmoittautuminen

  → Liu'uta nähdäksesi luokkalistan →

  VIPSunnuntaina 25.7.2021
  Sähköpostiauburninkartano@gmail.com
  OtsikkoPower Jump

  Osallistumiset muodossa:

  Luokka
  <img src="kuvat/maalyhenne.png"> Etunimi Sukunimi (VRL-tunnus) - <a href="http:// alkuinen osoite">Hevosen Nimi</a> VH-tunnus (taso cm)

  Luokkalista

  1. 120 cm
  2. 130 cm
  3. 140 cm
  4. 150 cm
  5. 160 cm
  6. Tekstituotosluokka 120–160 cm
  7. Kuvatuotosluokka 120–160 cm

  8. PJ arvoluokka 120–160 cm
  ei ilmoittautumista

  Ohjeet – lue osallistuessasi

 • Ratsastajan VRL-tunnus ja ratsun VH-tunnus ovat pakollisia (ERJ sääntömuutos 03/21 alkaen).
 • Ilmoita ratsastajan etu- ja sukunimi. Linkki hevosen sivuille tarvitaan osallistumisoikeuden tarkistamista sekä tarinakäyttöä varten.
 • Muokkaa lippukuvan koodiin oikea kaksikirjaiminen maatunnus (esim. kuvat/fi.png) sen mukaan, mitä maata ratsastaja edustaa. Käytä pieniä kirjaimia.
 • Taso ilmoitetaan jokaisessa luokassa mahdollista PJ-arvoluokkaan pääsyä varten, luokissa 6–7 se valitaan itse väliltä 120–160 cm. Jätä korkeuden ja cm:n väliin välilyönti.
 • Luokkien 6 ja 7 tuotokset voi lähettää heti osallistumisen yhteydessä tai erikseen viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä (25.7.).
 • Yhdistä samaan luokkaan osallistuvat saman luokkaotsikon alle.
 • katso osallistujat, tulokset ja lähtölistat omalta sivultaan:

  PJ 2021 tulospalvelu

  Palkinnot

  Power Jump 2021 mestarille

   

  + RAHAPALKINTONA 50 000 v€

  Power Jump 2021 mestari saa Auburn Estaten ja KGR:n sponsoroimana tapahtumaa varten teetetyn ruusukkeen, silkkinauhan ja villaisen voittoloimen sekä Equestrian PRO:n sponsoroiman palkintokimpun. Palkinnot mukailevat kilpailuiden tämän vuoden teemavärejä. Kopioi ja tallenna palkinnot itsellesi, ei suoralinkitystä.

  Voittajaratsukon on mahdollista järjestää vuoden 2022 kilpailut omalla kotitallillaan!

  Luokkien 1–5 voittajille

             

  + RAHAPALKINTONA 10 000 v€

  Luokkasponsorit tarjoavat voittajille brodeeratut voittoloimet; Auburn Estate & KGR ruusukkeen ja Equestrian PRO voittokimpun. Kopioi ja tallenna palkinnot itsellesi, ei suoralinkitystä.

  Prix de ERJ -tekstituotosluokan voittajalle

      

  + RAHAPALKINTONA 10 000 v€

  Banneriin kaiverretaan voittajaratsukon nimi, kun tulokset ovat selvillä. Voittoloimi on Sokka Luxin villaloimi Esteratsastusjaoksen vihreässä värissä. Voittokimpusta kiitos EQP, muista palkinnoista kiitos ERJ! Palkinnot tallennettava itselle, ei suoralinkitystä.

  Prix de PKK -kuvatuotosluokan voittajalle

      

  + RAHAPALKINTONA 10 000 v€

  PKK:n sponsoroiman voittoloimen (pohjana Sokka Luxin villaloimi) lisäksi perinteiseen banneriin kaiverretaan voittajaratsukon nimi, kun tulokset ovat selvillä. Voittokimpusta kiitos EQP! Palkinnot tallennettava itselle, ei suoralinkitystä.

  Lisäpalkinto tuotosluokkiin (arvonta)

  Lisäpalkintona Kings Riders 2005 arpoo kummankin tuotos­luokan osallistujien kesken lahjakortin este­valmennukseen. Tarkemmat käytännön yksityis­kohdat valmennuksesta (paikka, aika jne.) sovitaan seuran kanssa. Arvonnan voittajaan otetaan yhteyttä.

  Sijoittuneille

             

  + RAHAPALKINNOT LUOKISSA 1–7
  2. sija 3 000 v€ - 3. sija 2 000 v€ - 4. sija 1 500 v€ - 5. sija 1 000 v€ - 6. sija 500 v€

  + RAHAPALKINNOT PJ-ARVOLUOKASSA
  2. sija 7 000 v€ - 3. sija 6 000 v€ - 4. sija 5 000 v€ - 5. sija 3 500 v€ - 6. sija 2 000 v€ - 7. sija 1 500 v€ - 8. sija 1 000 v€

  Sokka Luxuries ja KGR sponsoroivat kaikkien luokkien sijoittuneille ruusukkeet sekä vapaa­ehtoisena tavara­palkintona este­huovan (huovassa Finalist = päässyt arvoluokkaan). Sijoittuneet on tummennettu tuloksissa (esim. luokassa 6: 5 sijoittuu, luokassa 7: 4 sijoittuu; ruusukkeita tai rahaa ei jaeta kys. luokan sijoittuneiden ulko­puolelle jääville). Copyrightejä ei ole välttämätöntä merkitä. Ruusukkeet ovat käytössä vain tässä tapahtumassa.

  Muut kilpailutuotteet

           

  Tapahtumassa myydään muutamia kilpailutuotteita. Equestrian PRO:n PJ21 Cool Rider -kilpailu­pikeepaidat 20 v€; Sokka Luxuriesin Vociferous ja Royal -kilpailutakit 100 v€; Sokka Luxin PJ21-huopa 30 v€ sekä Sokka Luxin PJ21-villasekoitepintelit (4 kpl paketti) 25 v€. Tuomaristo ja toimi­henkilöt saavat halutessaan jonkin kilpailutuotteista veloituksetta itselleen. Sekä EQP:n pikeepaidat että Sokka Luxin kilpailutakit ovat tapahtumaa varten modifioituja normaalimallistojen tuotteista. EQP:n PJ-kilpailupaidoissa väreinä ruskea ja vaaleansininen, Sokka Luxin valmiiksi brodeeratuissa mustissa takeissa kisavuoden väriteemaan sopivat messinkiset yksityis­kohdat. Sokka Luxuriesin PJ21 estehuopa sekä pintelit ovat jään­väristen Audrey-tuotteiden pohjalta valmistettuja.

  Ostaessasi PJ21-kilpailu­tuotteita tallenna ja lataa kuvat itsellesi, ei suora­linkitystä. Merkitse copyrightit linkittämällä tuotteen valmistanut varuste­kauppa.

  Kiitokset

  tapahtumaa sponsoroivat

         

   

  KAIKEN © AUBURN ESTATE 2017– | AUBURN ESTATE ON VIRTUAALITALLI